STUDIORAMA: Un ampli panorama d’habilitats! STUDIORAMA és una agència de comunicació gràfica implantada a Brussel·les i Barcelona. Aquesta presència al nord i al sud d’Europa ens permet comptar amb una àmplia xarxa de dissenyadors procedents d’horitzons diversos. En funció de les teves necessitats, STUDIORAMA escollirà joves talents d’exuberant creativitat, grafistes confirmats o tècnics amb molta experiència.
Des de llocs web fins a publicacions impreses, passant per identitats visuals o materials publicitaris, la diversitat de les experiències i habilitats del nostre equip ens permet oferir un ampli panorama de serveis.

I gràcies a aquesta diversitat, ens avalen excel·lents referències en sectors variats.

STUDIORAMA: Pragmàtic però eficaç!
STUDIORAMA s’enfoca en el servei, oferint-te una major flexibilitat i capacitat de reacció, particularment apreciades pels nostres clients.

A contra corrent de les agències clàssiques, el nucli de les quals sol ser format per creatius, nosaltres venim del món de l’empresa on ocupàvem càrrecs de màrqueting i direcció abans de donar proves en el sector de la comunicació visual. Gràcies a això, coneixem perfectament les posicions dels nostres clients, podem entendre les seves necessitats i fins i tot anticipar-les.
Un màxim d’estils gràfics, de serveis i de flexibilitat amb un mínim de complexitat: STUDIORAMA et farà veure les coses d’una altra manera.

Alguns dels clients i marques per les quals hem treballat:

Delacre
FCB
Clipper
Hero
Ville de Bruxelles
erasmus
Logitech
Droits de L'enfant
WeightWatchers
blédina
kinder
devos lemmens
BN
PANZANI
Koninklijk Conservatorium Brussel
FERRERO
123 AutoService
RBA Libros
William Saurin
logo_creahm
Sultana
Ducros
Petit Navire
BiC Belgium
Friso
doyen
les fruits et légumes frais
Vahiné

Projectes recents